EOJD 2017

De EO-jongerendag was weer een feestje! Het thema “Fear not” kwam in alle opzichten naar voren. Voor velen een actueel onderwerp. Spelen met de BEAM Worship Band was natuurlijk ook weer te gek om te doen. Niet alleen omdat het een groot voorrecht is om aan zoveel mensen iets van Gods licht te mogen laten zien, maar ook gewoon omdat EO alles zo goed voor ons regelt. Goed eten, super chill hotel, geweldige begeleiding, heul fijn geluid, lekker opgemaakt worden en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik heb met volle teugen genoten en… ge-insta-storied vanaf m’n brand new instagram account @amanlock. Gemist? Bekijk hem dan hier :)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.