Thuis

Het is weer de hoogste tijd voor een berichtje. De tijd vliegt… mijn laatste bericht stamt nog uit het jaar 2016. Dat kan natuurlijk niet. Mijn excuus is dat ik sinds januari, naast m’n muziek en moederschap, weer aan het werk ben gegaan en dat is flink inkomen! Ik hou er wel van om een hoop ballen in de lucht te houden, maar na een jaartje erg rustig aan doen is het weer even flink schakelen.

Ik hoef niet stil te zitten. Dat is dan wel weer leuk :). In maart hadden we een toffe worshipnight in Bonfire Dordrecht. En as we speak zit ik midden in het Soul Survivor Festival. Lieve Sarah, die daar de afgelopen jaren de aanbiddingleidt is lekker met haar kersverse man in Amerika voor een worshipschool en dus mocht ik weer eens op mijn oude plekkie terugkomen. Thuis. Ik voel me er als een vis in het water en ik vind het super leuk om het weer eens te mogen doen. Morgenavond nog een laatste avondje spelen samen met Tom Smith die de rest van de week ook aanbidding heeft geleid. But I could go on and on… Zullen we die tenten nog even laten staan…?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.