Aan de slag voor New Wine

Vorig jaar rond deze tijd kwam ik zonder werk te zitten en heb toen besloten om niet direct naar een nieuwe baan te zoeken, maar 2016 te starten met een periode van 4 maanden fulltime gericht op aanbidding en muziek. De reden was dat ik altijd het gevoel heb gehad dat ik ooit eens minder zou gaan werken (of helemaal zou stoppen) om me meer bezig te kunnen houden met aanbidding, aanbiddingleiden en anderen inspireren op dat vlak. Ik heb het gevoel dat God mij roept om breder dan de lokale kerk bezig te zijn met dit onderwerp. Door mijn betrokkenheid bij Soul Survivor, Worship Central en nu ook BEAM zie ik dat God deuren geopend heeft waarbij ik op landelijk vlak hier mee bezig kan zijn. Een bevestiging van het gevoel dat daar mijn roeping ligt.

Vier maanden fulltime aan de slag met aanbidding voelde dus goed en ik hoopte dat God opnieuw ergens een deur zou openen, zodat ik opnieuw en meer op landelijk vlak aan de slag kan met aanbidding. Toen de vier maanden voorbij waren, was er geen deur open gegaan. Ik had de conclusie getrokken om weer een baan te gaan zoeken. Maar… ondertussen was ik ook zwanger, wat het lastig maakte om te solliciteren. Het voelde als 4 maanden extra die ik kreeg om nog steeds fulltime bezig te zijn met aanbidding met daarna nog eens een periode van 4 maanden zwangerschapsverlof. En dus ging ik zo door en hoopte nog steeds dat God ergens een deur zou openen.

In oktober belde toen ineens Bart Visser, van New Wine. Ze zochten een stafwerker Worship, die bezig zou gaan houden met aanbidding in de kerken van Nederland, o.a. door het geven van trainingen. Geen betaalde baan. Geen fulltime job (gelukkig maar want ik had ook nét weer een betaalde job gevonden voor 2 dagen). Het voelde toch als die ene deur waar ik op zat te wachten, die open ging. Op een onverwachte plek (dat had ik kunnen weten). Vanaf januari officieel, na mijn verlof, ben ik aan de slag voor New Wine. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met m’n nieuwe collega’s en zojuist werd ik verrast met dit taartje (zie foto) om me welkom te heten en een fijne kerst te wensen. I’m liking this already! ;)

Heel tof om dit jaar zo af te sluiten. 2017 start weer met een hoop nieuwe dingen voor mij: een rol bij New Wine, een nieuwe baan en natuurlijk ook nog het moederschap. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan!

Jou wens ik ook hele fijne kerstdagen en een mooi 2017! Dat God je mag zegenen in alles wat je doet en dat je zult genieten van het moois dat God je geeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.