Vier maanden try out voorbij

Begin dit jaar zette ik een nieuwe stap: ik zou mij voor een periode van in elk geval vier maanden fulltime gaan richten op muziek maken, liedjes schrijven en aanbidding leiden. Deze vier maanden zijn nu voorbij. Tijd voor een update!

In het begin was het even zoeken hoe ik mijn tijd ging invullen. Naar het bos voor inspiratie, mezelf opsluiten op zolder om te schrijven en ook samenwerking zoeken met anderen om te schrijven. Dat ging op zich goed, maar ik merkte dat ik het lastig vond om geen deadlines te hebben en dus redelijk vrij te zijn in hoe ik mijn tijd indeelde. Een heel andere manier van werken dan ik vanuit mijn dienstverband gewend was. Daar heb je gewoon te maken met projecten, to-do lists en momenten waarop iets af moet zijn. Ik was gewend om het druk te hebben en nu had ik ineens zeeën van tijd. Mijn muzikale bezigheden deed ik vaak in de avonden en weekenden, nu deed ik dat overdag en had ik ’s avonds ineens veel tijd over. Ik begon een hobby te missen :). Januari en februari zijn in christelijk-muziekland rustige maanden, dus ook dat leverde geen werkdruk op.

Vanaf maart kreeg ik het ietsje drukker en kon ik mezelf ook beter bezig houden. Maar toch heb ik de eindconclusie getrokken dat ik het lekker vind om nóg iets drukker te zijn en iets meer onder druk van deadlines te werken. Toch projectjes dus. De insteek is daarom om er weer iets bij te gaan zoeken voor zo’n 2 á 3 dagen. Dat is sowieso voor de financiën fijn, maar ook voor de structuur die ik gemist heb :). Ik wil wel mijn hoofdfocus op muziek blijven houden voorlopig. Dus de baan ernaast moet iets niet al te ingewikkelds zijn, zodat dát de bijbaan is, in plaats van dat het muziek maken de bijzaak is.

Keep you posted.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.