Worshipset Video’s

Samen met mijn band maak ik Worshipset video’s. Ik vertel je graag meer over de gedachten erachter. En natuurlijk kun je de video’s hier bekijken.

De missie van mij en &Band

Het belangrijkste waar &Band en ik ons mee bezig willen houden, is mensen mee nemen naar het hart van de Vader door muziek. Of te wel… aanbiddingleiden. We geloven dat God het verdient om vereerd te worden met alles wat we te brengen hebben en dat we er naar mogen jagen om Hem écht te kennen. Om die reden willen we steeds opnieuw tijd doorbrengen met Hem, steeds opnieuw willen we dichtbij Hem komen om nieuwe stukjes van Zijn ondoorgrondelijke grootheid te ontdekken. Muziek helpt ons daarbij en we hopen jou daarin mee te kunnen nemen. We hopen door onze muziek iets van Gods onvoorwaardelijke liefde voor jou te communiceren, zodat het gemakkelijk wordt om God te ontmoeten. Of je Hem nu al kent of niet.

Waarom een video?

Het idee om iets op te nemen lag er al langer. Maar de klik met het maken van een EP of CD ontbrak. Ik wilde niet zomaar de zoveelste worship-CD uitbrengen. Ik wil mensen leiden naar een hart-tot-hart ontmoeting met God. Met deze video’s blijven we heel dichtbij wat we normaal gesproken ook doen in een zaal met mensen. En dat is precies de bedoeling. We leiden mensen in aanbidding, maar dan door een video. We hebben aan één stuk de liederen in een live-setting opgenomen en geen instrumenten of zang over gedaan in een studio. We hebben kiezen voor aantal bekende liederen en beperken het eigen materiaal, zodat je gemakkelijk mee kunt doen. We hebben geprobeerd het zo toegankelijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door de ondertiteling toe te voegen.

De doelgroep

We richten ons op individuen die de video willen gebruiken in hun stille tijd, of misschien wel in hun zoektocht naar Gods Liefde. De video kan ook gebruikt worden door kerken of kringen, bijvoorbeeld wanneer er geen eigen aanbiddingteam beschikbaar is. Een mooie bijzaak zou zijn als andere aanbiddingteams zich geïnspireerd voelen door deze video en het hun eigen leiden van aanbidding kan verdiepen.

De kosten

Hoewel het maken van de video geld kost, kiezen we ervoor om het gratis beschikbaar te stellen. Door het verzorgen van (huiskamer)concerten en dankzij giften halen we geld op om de kosten te dekken. Ons verlangen om mensen te bereiken is groter dan dat we er geld aan willen verdienen.

De toekomst

We zouden heel graag doorgaan met het maken van deze video’s, zodat er ook zo nu en dan wat nieuws te zien en te gebruiken valt. Door ons weer uit te nodigen voor huiskamerconcerten en/of worshipnights kunnen we opnieuw sparen voor het maken van een nieuwe video. Dus… nodig ons uit!

We wensen je heel veel zegen bij het gebruiken van de video’s en we hopen en bidden dat het doel dat we ermee hebben bereikt wordt!

Worshipset Video I

Worshipset Video

Worshipset Video II

tweede-worship-set-video

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.