Een nieuwe stap

Naast mijn muzikale bezigheden heb ik in de afgelopen jaren altijd ‘gewoon’ gewerkt. De eerste jaren, na mijn studie bedrijfskunde, heb ik via verschillende werkgevers gezocht naar een werkplek waar ik mezelf kon ontwikkelen en uitdagen. Die vond ik bij FFP. Twee jaar heb ik hier met ontzettend veel plezier gewerkt en veel geleerd. Helaas kwam daar in de afgelopen 8 weken abrupt een einde aan toen een reorganisatie werd ingezet.

Dan ga je nadenken over de vervolgstap. Een nieuwe baan zoeken is de meest vanzelfsprekende optie. Maar in mijn hoofd zou ik in de toekomst minder gaan werken om meer muziek te kunnen maken en met mijn roeping voor het leiden van aanbidding bezig te kunnen zijn. Moest ik dan nu eerst weer investeren in een nieuwe job?

Als ik één ding heb geleerd de afgelopen jaren, dan is het dat wanneer er op onverwachte momenten deuren sluiten, God altijd weer een deur opent die me verder brengt en waarvan ik van te voren niet zou kunnen bedenken dat dat zo zou gaan. Met dat in gedachte ga ik daarom een nieuwe, spannende stap zetten: voorlopig (de eerst komende vier maanden) ga ik niet op zoek naar een nieuwe baan, maar geef ik God de tijd om wat verrassende deuren open te zetten ;). Ondertussen richt ik mij fulltime op aanbidding, muziek maken en liedjes schrijven. Er stonden al wat opnames op de planning en nu heb ik heel veel extra tijd om daar aan te werken. Dat is natuurlijk te gek! Ik kijk dan ook vol verwachting uit naar wat 2016 gaat brengen. En natuurlijk hou ik je via m’n website op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.