In de veiling: huiskamerconcerten

&Band en ik willen heel graag iets gaan opnemen de komende tijd. Hier hebben we minimaal € 5.000 voor nodig. Daarom willen wij huiskamerconcerten geven. Jij kunt dit organiseren in jouw woonkamer / kerk / andere gezellige plek. De datum is in overleg.

Wij vragen een minimaal bedrag van € 400,- per concert. Jij mag kaartjes verkopen aan je vrienden, kennissen, buren, etc. om dat bij elkaar te krijgen en meer is natuurlijk welkom als je ons werk financieel wilt steunen!

Interesse? Mail info@amandalock.com


>> UPDATE 2 maart 2016

Eind 2015 hebben we een aantal huiskamerconcerten gegeven. Van de opbrengst hebben we nu een eerste video opgenomen. Zes liedjes, live achter elkaar door gespeeld (zonder publiek erbij) met als doel om andere muzikanten/aanbiddingsteams te inspireren. Vijf van de zes liederen zijn bestaande liederen, veelal bekend. Het zesde lied is een lied dat ik heb geschreven met Kees Kraayenoord en Reyer.
De video kan gebruikt worden voor je eigen stille tijd, kleine kerken (bijv. zonder eigen aanbiddingsteams) kunnen het gebruiken, het kan gebruikt worden in kleine groepen, of waar je het dan ook maar zou willen. De video komt deze maand nog uit op YouTube en zal natuurlijk ook op deze website, facebook etc. gedeeld gaan worden.

We zouden graag meer van dit soort video’s uitbrengen! Daarom gaan we door met onze huiskamerconcerten om dat te kunnen bekostigen. Dus… nodig ons uit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.