Dat was ONE Conference

Afgelopen weekend was de allereerste editie van ONE Conference. Een team uit IHOP Kansas City was erbij om ons te leren wat de kracht is van onophoudelijk gebed en aanbidding en hoe dit te doen. Zo inspirerend en leerzaam!
Ik heb mogen helpen bij de praktische organisatie vooraf, maar mocht ook betrokken zijn bij de aanbidding. Op vrijdagochtend leidde ik samen met &Band de aanbidding. En op zaterdagavond mocht ik samen met Matt Gilman de conferentie afsluiten. Het was ZO gaaf om samen met zo’n team van non-stop-worshippers te mogen samenwerken. Wat me het meest geïnspireerd heeft is het feit dat eigenlijk iedereen bij IHOP heel veel tijd besteed aan/in de bijbel. Het Woord lezen, het Woord uitzingen, het Woord bestuderen. Dat is de bron van alles en dat geeft zoveel stof tot nadenken, om te bidden en te bezingen. It is amazing!

Ik geniet nog lekker na… hopelijk snel meer foto’s maar hier alvast eentje.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.