ONE Conference

De gene die mij wat langer volgen zullen wel weten dat ik best hou van IHOP (International House Of Prayer). Ik laat me graag inspireren door de aanbiddingleiders bij IHOP. En ze weten ‘gebed’ – wat niet mijn allergrootste hobby is – aantrekkelijk te maken om lang vol te houden. Dit doen ze namelijk door het altijd te combineren met muziek. Je bidt, maar je zingt ook samen. De teams die aanbiddingleiden vertalen de gebeden naar korte en simpele refreintjes, waardoor je het als groep uit kunt zingen en daar op die manier over door kunt bidden. Afgewisseld met volledige (bestaande) liedjes.

Daarom ben ik ontzettend enthousiast over ONE Conference. Dit is een nieuwe conferentie in Nederland en vindt plaats in Amsterdam op 24 en 25 juli 2015. IHOP organiseert eind van ieder jaar de conferentie: One Thing. Nu wordt in Nederland ONE georganiseerd, wat eigenlijk gelijkwaardig is aan One Thing. Een conferentie voor jong volwassenen, vol aanbidding, gebed en inspirerende sprekers. Samen leren hoe we kunnen bidden, wat de kracht is van gebed en waarom het belangrijk is dat we dit doen.

Eén van mijn favoriete aanbiddingleiders bij IHOP is Matt Gilman. En… HIJ KOMT NAAR ONE! Awesome! Ik vind het te gek dat ik ook de eer heb gekregen om een dienst aanbidding te leiden. En ik hoop heel erg dat jij ook gaat komen. Check alle ins and outs op www.oneconference.nl. Ik hoop je daar te zien!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.