Samen één wereld [versie 2.0]

Net als vorig jaar heeft Medair Nederland een mooie actie voor het einde van het jaar. Een donatie aan hun noodhulpwerk wordt tot het einde van jaar (of tot de pot op is) verdubbeld! Het lied dat wij vorig jaar schreven en uitbrachten hebben we gepimpt en opnieuw opgenomen, een soort 2.0 versie is nu uitgebracht! Ook dit jaar wordt het lied gebruikt voor de campagne. Dit keer staat de onrust in Irak en Syrië centraal. Duizenden kinderen hebben geen onderdak deze winter en het wordt ook daar steenkoud.

Geef daarom aan Medair en help hen helpen! Voor € 37,- kan Medair een slaappakket geven met warme dekens, kussen en matrassen voor twee kinderen! Voor € 136,- kan Medair een onderdakpakket geven met stevige balken en zware vinyl dekzijlen om een warm onderkomen te maken voor twee kinderen. Doneer je gift, ook kleinere beetjes helpen: GIRO 2091!

Beluister ons lied ‘Samen één wereld’ hieronder, maar beter nog: koop de track hier! We vragen er €2,50 voor, maar je kunt ook zelf een bedrag invullen om te geven. De winst is voor Medair en je helpt ons met de gemaakte kosten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.