Zilveren Duif Awards

Afgelopen donderdag waren de uitreikingen van de Zilveren Duif Awards. Een lied van Schrijvers voor Gerechtigheid was genomineerd in de categorie ‘beste lied’. Het ging om ‘Maak ons hart onrustig‘, wat ik heb mogen inzingen op de CD. De jury verkoos ons lied als beste, maar het publiek ging voor Sela. Zij mochten dan ook de prijs in ontvangst nemen en wij feliciteren hen van harte met deze, terecht gewonnen, mooie prijs!

We mochten met SvG ook de avond afsluiten met een mooi concert. Hierbij een fotootje, meer foto’s vind je hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.