Het is weer voorbij die mooie zomer…

Een nieuw seizoen: weer helemaal fris en fruitig gaan we aan de slag! Ik hoop dat je een goede vakantie achter de rug hebt. Misschien ben je lekker weggeweest, heb je thuis vakantie gevierd of misschien heb je hard doorgewerkt (zoals ik, aahhhh). Begin september heb je toch altijd weer het gevoel dat je met een schone lei begint. Het voelt een beetje als 1 januari: wat zijn de voornemens voor het nieuwe jaar? En we maken nieuwe plannen. Althans… zo doe ik dat =).

Ik heb er in ieder geval weer zin in! Lekker muziek maken, aanbiddingleiden en nieuwe dingen leren. Zo ga ik op 6 september een workshop geven, samen met Bart Visser. Namens Worship Central geven we op de Alpha-dag de workshop ‘Aanbidding in je alpha-cursus’. Ik ben nog niet zo ervaren in het geven van workshops, dus ik vind het erg leuk om dit met Bart te doen en daarvan te leren!

Wie me op facebook volgt heeft het goede nieuws al gehoord: ons bandje is weer COMPLEET! We zijn zeer blij met de komst van Evert Mom, als toetsenist:

En we mogen weer eens op een SoulNight spelen, de maandelijkse dienst die Soul Survivor organiseert in Harderwijk. Op 22 november zijn we aan de beurt. Welkom!

Verder hopen we dit jaar (net zoals vorig jaar het plan was =)) iets meer met video te gaan doen en… zou dit dan het jaar zijn dat we écht met eigen liedjes gaan komen? We roepen het al even, maar tot nu toe is het nog niet echt gelukt iets uit te brengen, we are sorry. Maar we geven de moed niet op hoor!

Hoe dan ook, wij staan te popelen, ik ben er helemaal klaar voor! Ik ben benieuwd waar dit jaar deuren open gaan en misschien wel waar deuren zich gaan sluiten. Ik wens jou in elk geval een super goed nieuw seizoen toe en hoop dat God je zegent met frisse wind en open deuren waar jij die nodig hebt. Ik weet in ieder geval zeker dat Hij elk seizoen iets nieuws voor je in petto heeft, kijk er dus naar uit!

Liefs, Amanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.