Op bezoek bij Family7

A.s. woensdagochtend ben ik samen met Medair Nederland te gast bij Café Tinto op Family7. In deze live uitzending mag ik het lied zingen dat mijn broer Steve Lock en ik hebben geschreven om de december-campagne van Medair te ondersteunen. Tijdens deze campagne haalt Medair geld op voor hun projecten bij de Syrische vluchtelingen in Libanon en Jordanië en voor de slachtoffers van de Filipijnen. Het bijzondere is, dat in december jouw gift aan één van deze twee projecten wordt verdubbeld door een aantal bedrijven!

Geef dus gul aan GIRO 2091, t.n.v. Medair, o.v.v. Filipijnen en/of Crisis Syrie.

Ik draag Medair een warm hart toe. Het is een stoere organisatie, die letterlijk met de poten in de modder staat om de meest kwetsbare mensen hulp te bieden, op de meest afgelegen gebieden. Onder meer Nederlandse veldwerkers zetten zich dag en nacht in om hulp te bieden aan hen die dat het hardst nodig hebben. Medair komt direct in actie na een ramp, zoals recent in de Filipijnen. Medair was als één van de eerste organisaties ter plaatse!

Met een beetje geluk lanceren we voor die tijd de videoclip en het lied op deze website, maar anders heb je de primeur a.s. woensdagochtend 9.30u op Family7!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.