Toetsenist gezocht

Amanda Lock & Band zoekt (helaas) een nieuwe toetsenist, want onze eigen David heeft de clan verlaten!

Naast dat we een rete goeie en gezellige toetsenist (dus geen pianist) zoeken, vinden we het heel belangrijk dat je ‘aanbidding snapt’. Hiervoor is het fijn als je bekend bent met het werk van de Heilige Geest en het je persoonlijk verlangen is om Hem te ontmoeten door de muziek heen. Je bent je bewust dat jij als muzikant een middel bent die God gebruikt en geeft Hem alle ruimte om Zijn werk te doen. Je bent bekend met het principe ‘less is more’ en voelt je geroepen voor aanbidding d.m.v. muziek. Ook kun je creatief meedenken en heb je visie, ambitie en (vooral) tijd om te groeien met deze band. Het is een pré als je zelf vervoer hebt, omdat speelbeurten vaak door het hele land verspreid zijn. Repetities zijn meestal in omgeving Utrecht.

We vinden kwaliteit heel erg belangrijk. Daarom zoeken we iemand met podiumervaring en het samenwerken met een aanbiddingsband. Het gaat niet om de show, maar om het zijn van een brug naar Gods hart. Een zaal moet zonder afgeleid te worden (door valse noten o.i.d.) zich op God kunnen richten. Dat is onze taak.

We spelen zowel onbekende als bekende aanbiddingliederen, een groot deel komt momenteel bij IHOP vandaan. We werken aan eigen liedjes en we hopen in  2014 iets daarvan te kunnen uitbrengen. Maar we gebruiken ook seculiere liedjes, als we het gevoel hebben dat God daar door heen wil/kan spreken. Zo hebben we in het verleden bijv. Fix You (kort filmpje van onze band) van Coldplay gedaan.

Pas jij hier tussen en móeten we jou bij onze audities hebben? Stuur dan een mailtje naar info@amandalock.com.

De audities vinden plaats op zaterdag 12 oktober tussen 14.30 – 20.00u, waarschijnlijk in omgeving Rotterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.