EO Jongerendag

We moesten het een tijdje geheim houden, maar nu mag iedereen het weten. Samen met 7 andere aanbiddingleiders en een 5-koppige band mag ik de aanbidding leiden op de EO Jongerendag op 1 juni dit jaar. Een enorme eer en uitdaging!

Ik vind het bijzonder dat wanneer er ergens deuren sluiten, ergens anders weer deuren open gaan. Zo heb ik dat 8 jaar geleden mogen ervaren, toen ik het gevoel had dat het tijd was om afscheid te nemen van mijn kerk en het aanbiddingleiden daar. Ik heb daar heel bewust een keuze in gemaakt, zonder dat ik wist wat er zou gaan komen. In het zelfde jaar opende God de deuren naar Soul Survivor, waar ik daarna 7 jaar betrokken mocht zijn in de aanbidding. Nu had ik opnieuw het gevoel dat het tijd was om afscheid te nemen van Soul Survivor en weer, binnen een paar maanden, opent God deze deur! Erg bijzonder.

Ik heb er natuurlijk enorm veel zin in en hoop jullie daar dan ook te ontmoeten, zodat we samen God kunnen aanbidden en er een leuk feestje van gaan bouwen. Lees hier meer over de inhoud van de worship tijdens de jongerendag, want het is volledig in een nieuw jasje gestoken!

Tot 1 juni!

534823_477393942332206_387704272_n

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.